Akıl Almaz Kazada Kahreden Detay

Samsun'da kamyonete çarptıktan sonra savrulan hafif ticari araç iki yayaya çarptı. Biri ağır üç kişi yaralandı. Yaralılardan birinin cüzdanından çıkan fotoğraf yürekleri dağladı.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 28 yaşındaki Sağlık Görevlisi Seydi Mertcan B. ile 30 yaşındaki Ömer Faruk A. yolun karşısına geçmek istedi.

Bu sırada 20 yaşındaki Ö.T'nin kullandığı hafif ticari araç ile 43 yaşındaki M.M'nin kulladığı kamyonet çarpıştı. Hafif ticari araç karşıdan karşıya geçmek isteyen iki arkadaşa çarptı. Seydi Mercan B. ağır, Ömer Faruk A. ile sürücü Ö.T. hafif yaralandı Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen görevliler yaralıları hastaneye götürdü.

HAMİLE EŞİNİN ULTRASONU CÜZDANINDAYDI...

Kaza yerine koşan Emre Bilge isimli yurttaş da kazada yaralanan yayalardan biri hakkındaki kahreden gerçeği açıkladı. Bilge şöyle konuştu:

"Dükkanda çalışıyorduk. Kaza sesini duyduk. Yaralı zaten aracın yanına düşmüştü. Benim en çok duygulandığım nokta, yaralılardan birinin cüzdanı düşmüştü. Ailesine ulaşalım derken cüzdanın içerisinde eşinin hamile olduğunu, eşinin ultrason fotoğrafının bulunduğu görünce dayanamadım, ağladım. Ciddi derecede yaralıydı. Kaza zaten çok ciddiydi. Allah, kimsenin başına vermesin"

Türkiye Haberleri