Aile meclisi her akşam ‘Narin cinayeti’ için toplanmış! Ferit Demir canlı yayında detayları açıkladı!

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Halk TV muhabiri Ferit Demir bölgeden sıcak bilgileri aktardı.

FERİT DEMİR BÜTÜN DETAYLARI ŞU İFADELERLE ANLATI:

"22 şüphelinin şu an Diyarbakır adliyesinde sorguları yapıyor. Son iki kişi kaldı. Onların da sorgusunun bitmesinin ardından sevk işlemleri başlanacak. Savcılar toplanıp bir karar verecekler.

AMCA HERKESE YANLIŞ BİLGİ VERDİRMİŞ

Bugün önemli itiraflar geldi. Bunlar soruşturmayı değiştirecek cinsten itiraflardır. Narin'in 15.15'ten sonra evine gidip katledildiği artık bir gerçek. Jandarma kayıtlarında Narin'in 17.40'ta amcası Hüseyin Güran'ın evine gittiği defalarca belirtilmişti ama bunun bir senaryo olduğu ortaya çıktı. Narin'in kuzeni Birsen Güran bu sabahki sorguda 14'te evlerine geldiğini itiraf etti. Neden saatin 17.40 dedikleri sorulduğunda; tutuklu amca Salim Güran'ın bütün aileye 'saat olarak 17.40'ı söyleyin' dediği itiraf edildi. Bütün ailede organize bir yalan ve kötülük söz konusu.

AİLE MECLİSİ NARİN'İN KAYBOLMASINDAN SONRA HER AKŞAM TOPLANDI

Aile meclisi Narin'in kaybolduğu ilk günden itibaren her akşam toplandılar. Toplandıkları odalara da cep telefonlarını koymamışlar. Bu kadar da bilinçli bir toplantı. O toplantıda da kararlar alınmış ve yayılmış. Savcı sorduğunda 'biz de arama çalışmalarına yardım edelim diye toplandık konuştuk' diyorlar. Oysa hiçbiri bir aramaya katılmıyorlar.

Köydeki bütün erkeklere davetiye dağıtma görevi verilirken bir tek tutuklu amca Salim Güran'a bu görev verilmiyor. Bunun nedeni de köyden hiç ayrılmamasını sağlamakmış. "

Türkiye Haberleri