Ahmet Hakan ve Fatih Altaylı'dan Ersan Şen'e Yunan Adaları Göndermesi

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ve gazeteci Fatih Altaylı, Ersan Şen'in Yunan Adaları sözlerine diline doladı.

Deprem sanığı müteahhitleri savunurken sarfettiği sözlerle tepki çeken, son olarak "Parada anlaşırsak Eylem Tok'u savunurum" demesiyle şimşekleri bir kez daha üzerine çeken avukat Ersan Şen, şimdi de Yunan Adaları sözleriyle gündemde.

Ersan Şen, Yunan adalarına gidenleri hedef alıp "Yorgo'da yemek yemenin cari açık olarak döneceğini ve adaların silahlandırılmasına katkı sağlayacağını" savununca sosyal medyada gündem oldu.

Konuyu köşesine taşıyan Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ise Ersan Şen ile ilgili olay bir göndermede bulundu.

“Konudan, bağlamdan bağımsız olarak Ersan Şen’e soruyorum” diyen Ahmet Hakan, “Yorgo Usta, Hasan Usta’ya karşı dava açsa... Parada anlaşırsanız Yorgo Usta’yı Hasan Usta’ya karşı savunur musun Ersan Şen?” diye sordu.

“ŞARTLARDA ANLAŞIRSAK OLUR” DEMİŞTİ

6 Şubat depremlerinde 51 kişinin öldüğü Furkan Apartmanı hakkındaki davanın sanıklarının avukatlığını üstlenmesiyle eleştirilerin hedefi haline gelen Ersan Şen, Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan ve oğluyla birlikte Amerika’ya kaçan Eylem Tok’la ilgili ‘Davasını alır mısınız?’ sorusuna "Şartlarda anlaşırsak olur" yanıtını vermiş ve tepki çekmişti.

FATİH ALTAYLI

Sosyal medyayı ayağa kaldıran Şen'e Fatih Altaylı'dan "Bir ölçüde haklı, bir ölçüde değil" yorumu geldi. Yunan adalarında yemek yenmesinin Yunan ekonomisine katkı sağladığı tespitine katılan Altaylı, "Ersan Şen'in şunu da düşünmesi lazım; Yunanistan iyi ki var ki insanlar da tatil yapabiliyorlar. Bizim vatandaşlar Yunanistan'a gidemiyor olsa buradaki fiyatlar belki daha da artacak" diyerek Bodrum örneği verdi.

Türkiye Haberleri