Ahmet Çakar bombayı patlattı

Galatasaray'da bir grup kişinin kulüpten para kaçırdığı iddiaları spor kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor. Spor Yorumcusu Ahmet Çakar sosyal medya hesabından 'Dursun Özbek belki sana yardımcı olur' diyerek dikkat çeken iddiaları paylaştı.

Galatasaray Kulübünün kombine satışlarında usulsüzlük yapıldığı iddiaları kamuoyunda tartışılıyor. Gazeteci Fatih Altaylı'nın Youtube kanalında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kulüp içerisindeki birtakım isimlerin, bazı taraftar gruplarıyla birlikte hareket ederek, kulüpten para çaldığı ya da kaynakları kendi lehlerine kullandıkları iddiaları var. Bununla ilgili açılmış soruşturmalar var. Bunun içinde eski kulüp genel sekreteri ve eski yönetim kurulu üyesinin isimleri var. Mesele şu; Passolig'e çok az bilet verildiği, eldeki biletlerin bir taraftar grubuyla karaborsada satıldığı, çok büyük kazançlar elde edildiği ve bir yönetim kurulu üyesinin normalde sahip olamayacağı kadar varlığa sahip olduğu konusunda camiada çok fazla konuşma var."

AHMET ÇAKAR İSİM VEREREK PAYLAŞTI

Spor yorumcusu Ahmet Çakar sosyal medya hesabındany yaptığı paylaşımda, bahse konu iddialara ilişkin kendisine gelen bir mesajın ekran görüntüsü paylaştı.

"Dursun özbek. Belki sana yardımcı olur" başlığıyla yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"1) Kombinedeki Akman'ın yardımcısı Emircan. Paralar onun hesabında toplanıyor oradan paylaştırılıyor. Kendisine de ufak bir pay veriliyor. Mutlaka onun hesabı soruşturmaya dahil edilip incelenmeli şu son bir haftada içerisinde ve yeri değiştirildi apar topar, başka bir departmana geçirildi.
2) işin en acı kısmı : başkana gitmesi gereken pay başkanın şoförü ümit abinin hesabında toplanıyor, bu iletişim de oğlu Gökhan üzerinden sağlanıyor.
3) iki haftadır Galatasaraylı savcı aranıyor, konu onarıldı soruşturma davaya dönüştüğü zaman davaya onun atanması için şu an müthiş bir baskı kurmaya çalışıyorlar. Kulüp ve divan üyemiz, aynı zamanda kendisi de şimdiden aklamak için kamuoyu oluşturmaya çalışmakta.
4) kulüp kameraları incelendiğinde ortaya çıkacaktır ki stat güvenlik odasının arkasında gizli (kilitli) bir oda var: derbi günleri ve büyük maçlarda, Avrupa maçlarında bu oda Eray Yazgan Alper Narman ve Bora Bahçetepe tarafından kullanılmakta, yanlarında Emircan. Sıcak para girişi ve bilet atanması, Passolig kaydı bu odadan idare edilmekte yani operasyon bu odadan yapılıyor.
5) yine derbi günleri ve büyük maçlarda ana nizamiyede polisler kimlik kontrolü yapıyor, bu kimlik kontrolünü atlatabilmek ve operasyonu yönetebilmek için bu işe bir emniyet müdürü de dahil."

Türkiye Haberleri