Adanaspor teknik direktörü hayatını kaybetti

Adanaspor Teknik Direktörü Souleymane Bamba, Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında oynanacak Manisa Futbol Kulübü maçının öncesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Adanaspor'un teknik direktörlüğünü yapan 39 yaşındaki Souleymane Bamba'nın vefatı, futbol camiasında derin bir üzüntü yarattı. Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında oynanacak olan Manisa Futbol Kulübü-Adanaspor maçının öncesinde rahatsızlanan Bamba, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Ancak burada verdiği yaşam savaşını kaybetti.

Adanaspor Kulübü, Bamba'nın vefatının ardından bir açıklama yaparak, "Dün oynanan Manisa Futbol Kulübü müsabakası öncesi rahatsızlanan Teknik Direktörümüz Souleymane Bamba, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine kaldırılmış ve burada verdiği yaşam savaşını malesef kaybetmiştir. Başta ailesi olmak üzere camiamızın başı sağolsun.." ifadelerini kullandı.

TFF'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) de Bamba'nın vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayımlayarak, "1. Lig'in 4. haftasında oynanan Manisa Futbol Kulübü - Adanaspor A.Ş. müsabakasının öncesinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Adanaspor Teknik Direktörü Souleymane Bamba'nın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Futbolculuk kariyerinde 3 sezon boyunca Trabzonspor forması da giyen Souleymane Bamba'nın anısına bu hafta oynanacak olan tüm profesyonel müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır. Souleymane Bamba'nın ailesine, yakınlarına ve başta Adanaspor ile Trabzonspor camiaları olmak üzere Türk futbol ailesine başsağlığı dileriz." açıklamasında bulundu.

Souleymane Bamba, 2012-2014 yılları arasında Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da da forma giymişti. Trabzonspor, sosyal medya hesaplarından yaptığı başsağlığı mesajında, "2012-2014 yılları arasında formamızı giyen, Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba'nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verdi.

Türkiye Haberleri