9 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu!

Tekirdağ’da, polis ekipleri tarafından 9 adrese yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, 610 gram skunk ve silahlar ele geçirildi. 5 şüpheli şahıs ise, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tekirdağ’da, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, İstanbul’dan temin ettikleri uyuşturucuyu Tekirdağ genelinde sattıkları tespit edilen şüphelilere yönelik 18 Şubat günü bir operasyon gerçekleştirdi.

7 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI!

Ekiplerin, 9 adrese eş zamanlı olarak düzenlediği operasyonda; 610 gram skunk, 1 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 1 av tüfeği ve 28 fişek ele geçirildi, 7 şüpheli şahıs ise gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLERDEN 5’İ TUTUKLANDI!

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5’i çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

2 şüpheli ise, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

Türkiye Haberleri