77 yaşındaki tacizci serbest bırakıldı!

Antalya'da 12 Mart günü meydana gelen olayda 16 yaşındaki çocuğu 77 yaşındaki O.N.G. taciz etti. Minibüs şoförünün ihbarı ve ailenin şikayetçi olması üzerine gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan adam adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 12 Mart günü meydana gelen olayda 16 yaşındaki çocuğu 77 yaşındaki O.N.G. taciz etti. Minibüs şoförünün ihbarı ve ailenin şikayetçi olması üzerine evinde gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan adam adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Minibüs şoförü bu durumu  minibüs kooperatifi yönetimiyle ve jandarmayla paylaştı. İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu ekipleri, önce kıza ve ailesine ardından da kıza tacizde bulunduğu iddia edilen O.N.G.'ye ulaştı. Genç kız ve ailesinin şikayeti üzerine O.N.G. dün akşam Çeltikçi Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alındı.


Geceyi merkez karakolunda geçiren O.N.G. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. O.N.G. Cumhuriyet savcılığındaki ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Türkiye Haberleri