5 Öğrencisini istismar eden antrenörün odasında performans arttırıcı macunlar bulundu!

Elazığ’da hentbol antrenörü ve öğretmen İ.B. isimli erkek 5 kız öğrencisinin cinsel taciz beyanıyla tutuklandı.

Elazığ'da bir spor kulübünde görev yapan hentbol antrenörü ve aynı zamanda bir lisede öğretmen olan İ.B. adlı erkek, 5 kız öğrencisinin cinsel taciz beyanıyla savcılığa şikayette bulunmasının ardından tutuklandı.

Savcılığın talimatıyla gözaltına alınan İ.B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve Nisan ayında nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, İ.B.'nin cinsel istismar suçlamalarıyla ilgili yeterli delil bulunduğu belirtilerek, şüphelinin cezalandırılması talep edildi. İ.B. hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, öğrencilerin ifadeleri ve toplanan deliller, failin suçunun kanıtlanması için yeterli oldu.

ODASINDAN PERFORMANS ARTTIRICI MACUNLAR BULUNDU

Çocukların ÇİM’de (Çocuk İzleme Merkezi) alınan ifadelerinde, istismarcı İ.B.'nin öğrencilerine cinsel içerikli teklifler, masaj talepleri ve fiziksel temaslarda bulunduğu belirtiliyor.

Ayrıca odasında performans artırıcı macunlar ve kadın parfümleri bulduğunu ifade edildi.

Öğrenciler, İ.B.'nin istismarını ses kaydına almış ve mahkemeye sunmuştu. İ.B.’nin, cinsel istismar suçlamalarına ilişkin delillerin toplandığı ve mağdur ifadelerinin doğruluk payı taşıdığı belirtilirken, adli sürecin devam edeceği bildirildi.

Savcılık, İ.B.’nin cezalandırılmasını talep ederek, cinsel istismar suçuyla ilgili güçlü delillerin elde edildiğini vurguladı.

Türkiye Haberleri