5 Gündü Kayıptı! Cesedi Bulundu

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 5 gündür kayıp olan Necip Erbaş’ın cesedi, Yenigün köyü yakınlarında bulunan otluk alanda bulundu. Jandarma, Erbaş’ın ölümüne ilişkin detaylı bir soruşturma yürütüyor.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 5 gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 45 yaşındaki Necip Erbaş’ın cesedi, arama çalışmaları sonucunda bulundu.

Şehit Mustafa Yağız Mahallesi'nde yaşayan Erbaş, 5 gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmeyince, ailesi durumu jandarmaya bildirerek kayıp başvurusunda bulunmuştu. Yapılan başvuru üzerine bölgede geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı.

OTLUK ALANDA BULUNDU

Kadirli-Andırın kara yolu Yenigün köyü yakınlarındaki otluk alanda bir vatandaşın cesedi fark etmesiyle jandarmaya haber verildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedi incelediğinde bu kişinin 5 gündür aranan Necip Erbaş olduğuna karar verdi.

Olay yeri inceleme ekipleri, ceset üzerinde gerekli çalışmaları yaparak Erbaş’ın cansız bedenini Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Türkiye Haberleri