4 yaşındaki çocuğa eşek saldırdı

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde, bir süredir başıboş dolaştığı ve daha önce de saldırılarda bulunduğu öne sürülen sahipli eşek, evinin önünde oyun oynayan 4 yaşındaki F.D.A.’yı yaraladı. Ailenin şikayetçi olduğu olayda, küçük çocuğun saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 28 Mart günü saat 17.00 sıralarında Çay ilçesine bağlı Akkonak köyünde meydana geldi. Evinin önünde bisiklete binen 4 yaşındaki F.D.A., komşularına ait olduğu öğrenilen eşeğin saldırısına uğradı. Eşek, bir süre kovaladığı küçük çocuğu yere düşürdü. O sırada olay yerinde bulunan ağabeyi A.A., müdahale ederek eşeği uzaklaştırdı ve kardeşini kurtardı

HASTANEYE KALDIRILDI

Ailesi tarafından hızla Çay Devlet Hastanesi’ne götürülen F.D.A.’nın, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı tespit edildi. Hastanede tedavi altına alınan 4 yaşındaki çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saldırı anı ise bölgedeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

DAHA ÖNCE DE SALDIRDIĞI İDDİASI

Olayın ardından çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Komşuya ait olan eşeğin bir süredir başıboş dolaştığı ve daha önce de birkaç kişiye saldırdığı öne sürüldü. F.D.A.’nın ailesi, yaşanan bu durum ve ihmal iddiası üzerine olayla ilgili şikayetçi oldu.

KARANTİNA VE İNCELEME BAŞLATILDI

Olayın ardından yetkililer harekete geçti. İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Kök, saldırgan eşeğin yakalandığını ve köydeki bir ahırda karantinaya alındığını bildirdi. Jandarma ekipleri, küçük bir çocuğun yaralanmasıyla sonuçlanan olaya ilişkin inceleme başlattı. (DHA)

Türkiye Haberleri