4 aylık hamile kadının karnından çıkanlar şoke etti! Doktorlar dehşete düştü

Dehşetin adresi Kahramanmaraş oldu. 4 aylık hamile bir kadın şiddetli karın ağrısı ile hastaneye başvurdu ve skandal ortaya çıktı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla, 26 yaşındaki Yasemin Bülbül'ün karnından 3 kilo 350 gram ağırlığında dev bir tümör çıkarıldı.

GEBELİK TAKİBİ SIRASINDA TESPİT EDİLDİ

Bir çocuk annesi Yasemin Bülbül, karın ağrısı şikayetiyle gebelik takibi için KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan tetkiklerde, Bülbül'ün karnında 17 santimetre çapında bir kitle tespit edildi. Bunun üzerine, hastane ekibi acil bir operasyon kararı aldı.

ÜÇ SAAT SÜREN BAŞARILI OPERASYON

Operasyon, Üroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Kutlu Demirkol, Doktor Öğretim Üyesi Mustafa Metin ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Faruk Boran tarafından gerçekleştirildi. Yaklaşık üç saat süren zorlu ameliyat sonucunda, Bülbül'ün karnındaki dev tümör başarıyla çıkarıldı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Operasyon sonrası yapılan açıklamada, Yasemin Bülbül'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Ameliyatı gerçekleştiren ekip, tümörün başarıyla çıkarıldığını ve hastanın kısa süre içinde taburcu edilmesinin planlandığını ifade etti.

Türkiye Haberleri