39 yıldır oğlunu arıyor! ABD'ye kaçırıldı iddiası

Ankara’da 39 yıl önce doğum yapan Ayşe Ödemiş, oğlunun öldüğü söylense de inanmıyor. Ödemiş, oğlunun doğduğu yıldaki ABD'ye çocuk kaçırılma iddiasına dikkat çekti.

Ankara'da Ayşe Ödemiş 1985'te doğum yaptı. Ödemiş, gece 2'de doğum yaptıktan sonra oğlunu görmek istedi. Ameliyatlı olduğu belirtilerek izin verilmedi. Sabah saatlerinde bebeğini görmek isteyen Ödemiş, doktorun, "Senin çocuğun gece 03.00'te öldü, kendi elimle gömdüm." yanıtıyla karşılaştı.

Ödemiş, bir ay sonra hastaneye gidip bilgi almak istediğinde de sonuç alamadı. Ödemiş, aynı tarihlerde Ankara ve Adana'dan çocukların ABD'ye verildiği iddialarını duyunca, bebeğinin kaçırıldığını düşünmeye başladı.

Çocuğunun mezarının Karşıyaka Mezarlığı'nda göründüğünü, ancak belirtilen yerde mezarın bulunmadığını söyledi.

ÖLÜM SEBEBİNE KANSER DEDİLER

Ödemiş, "Ölüm sebebi kanser olarak çıktı. Bir saatte kanser teşhisi nasıl konulabilir?" diyerek şüphelerini dile getirdi.

Savcılığa başvurarak bebeğinin ölümünün araştırılmasını isteyen Ödemiş, kovuşturmaya yer olmadığı kararıyla karşılaştı.

Ayşe Ödemiş, yıllardır çocuğunun izini sürmeye devam ediyor. Ödemiş, şöyle konuştu:

"Gitmedik yer bırakmadım. Daha nereye gideyim? Cumhurbaşkanlığına kadar gönderdim. oradan da zaman aşımı dendi. Başka neresi kaldı söyleyin de oraya gideyim.

İsmini Kahraman koyacaktım. Kahramanım içimde kaldı. 'İlk çocuğum kahraman gibi olsun, tuttuğunu koparsın' dedim. Kahraman olamadı. Ne oldu, bilmiyorum. Ölü mü, sağ mı, iyi mi, kötü mü, iyi bir ailenin elinde mi, öldüyse mezarlığı nerede?"

Türkiye Haberleri