39 Yıldır Hiçbir Seçimi Kaybetmeyen Muhtar Adaylıktan Çekildi: "Her Şeyi Tadında Bırakmak Lazım"

Eskişehir Gültepe Mahallesi'nin muhtarı Ali Al, 39 yıldır hiçbir seçimi kaybetmedi. Bu seçimlerde aday olmayacağını duyuran Ali Al, "Her şeyi tadında bırakmak lazım" dedi. Ali Al, adaylıktan çekilir çekilmez 13 kişi muhtarlık koltuğuna talip oldu.

Eskişehir'de yaşayan 78 yaşındaki Ali Al, 39 yıldır Gültepe Mahallesi'nin muhtarı... 37 yıldır hiçbir seçimi kaybetmeyen Ali Al, her seçimde rakiplerinde büyük fark attı. Girdiği hiçbir seçimi kaybetmeyen Ali Al, bu seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Eskisehir.net'ten Bala Kabakçı'nın haberine göre Al'ın adaylıktan çekilmesinin hemen ardından 13 kişi Gültepe Mahallesi muhtarlığına talip oldu.

"1 DÖNEM DAHA MUHTARLIK YAP" DİYORLAR

Mahalleli tarafından sevilen ve bugüne kadar işini severek yaptığını ifade eden Al, artık ailesine vakit ayırmak istediğini dile getirdi.

Her şeyi tadında bırakmak gerektiğini söyleyen Al, şöyle konuştu: "Ben muhtarlığı hep severek yaptım. Halk beni bilir. Bilmese 8 dönemdir seçmez. Şimdi bırakacağımı biliyorlar, 13 tane muhtar adayı çıkmış. Evvelden 2-3 tane yine çıkıyordu, ama bu kadar çıkmıyordu. Aslında bu işin özel bir sırrı yok. Sadece insanlara iyi davranmak gerekiyor. Şu muhtarlığımdan 40 sene geçiyor, 3 kişinin kalbini ya kırdım ya kırmadım. Bana 1 dönem daha yap diyenler var. Ama ağzımdan çıktı, tekrar düşünmüyorum. Gelmem, geri dönüş yapmam” dedi.

Türkiye Haberleri