37 farklı suçtan aranan şahıs sahte kimlikle restoranda yakalandı

Bursa'da sahte kimlikle 2 yıldır polisten kaçan ve 37 farklı suçtan aranan Mümin Naimoğlu bir restoranda yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 37 farklı suçtan 31 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve 23 farklı dosyadan ifadesi alınmak üzere aranan Mümin Naimoğlu'nu yakalamak için çalışma başlattı.

KAÇAKKEN SİGORTASIZ ÇALIŞTI

Naimoğlu'nun 2 yıldır merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi'ndeki evine gitmediğini tespit eden ekipler, aradıkları kişinin sahte kimlikle sigortasız olarak çeşitli işlerde çalıştığını belirledi. Son olarak bir restoranda işe başladığını tespit eden polisler, müşteri gibi masaya oturarak sivil ekipler tarafından şüpheliyi yakaladı. Naimoğlu, üzerinde farklı bir kimlik taşıyordu ancak kimliğini kabul etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Mümin Naimoğlu, arandığı dönemde sigortasız olarak çalıştığı otellerde müşterilerin kimliklerini kullanarak dolaştığını, daha sonra yerde bulduğu M.Y.'ye ait kimlikle polis ve jandarma kontrollerinden geçtiğini, yakalanmamak için Yalova ve Bursa'da sigortasız çalıştığını ve iş yerine yakın otellerde kaldığını belirtti.

YEMEK SERVİSİ YAPARKEN YAKALANDI

Şüphelinin yakalanma anı, restoranın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şüphelinin yemek servisi yaptığı sırada müşteri gibi gelen polis ekiplerinin onu yakalayıp dükkandan çıkardığı görüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mümin Naimoğlu, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Türkiye Haberleri