3 Çocuğunu Öldüren Cani Babanın İfadesi Kan Dondurdu

Bursa'da, 3 çocuğunu öldürdükten sonra polise teslim olan Murat Kılıç, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Cinayetle ilgili detaylara halktv.com.tr ulaştı. Kılıç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne dün saat 15.00 sıralarında giden ve boyacılık yaparak geçimini sağlayan Murat Kılıç, 3 çocuğunu öldürdüğünü söyledi. Gözaltına alınan Kılıç'ı da yanına alan Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi Bağlar Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın bodrum katına gitti. İçeri giren polisler 11 yaşındaki Zeynep ile 6 yaşındaki Aslı Kılıç'ı kesici aletle, 3 yaşındaki Muhammet Ali Kılıç'ı boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.

ÇOCUKLARINI ERZURUM'DAN GETİRDİ

Cinayetin detaylarına ise halktv.com.tr ulaştı. 1 yıl önce eşi Gülay Kılıç'tan ayrıldığı öğrenilen Murat Kılıç ifadesinde, "Ayrıldığım eşim Erzurum'a babasının evine gitti. 1 yıl önce giderken de çocuklarımı da almıştı. 15 gün önce çocuklarımı almak için ben de Erzurum'a gittim. Orada tartışmamız oldu.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALINMIŞ

Halktv.com.tr'nin ulaştığı bilgilere göre Murat Kılıç, Erzurum'daki bu tartışmamızın ardından hakkımda uzaklaştırma kararı alınmış. Jandarmanın da uzaklaştırma kararını teblig etmek için aradığı, kendisinin Bursa'da olduğunu söylemesinin ardından en yakın karakola giderek tebligatı almasını söyledikleri öğrenildi.

BİR TEK ÇOCUKLARINI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ HATIRLAMIYOR

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanan Murat Kılıç'ın cinayet öncesi herşeyi hatırladığını ancak cinayet anını hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

NOT'LAR YAZMIŞ

Murat Kılıç cinayetten hemen sonra da küçük kağıtlara notlar yazdı. Notlardan birinde kızlarını bıçakla öldürdüğünü, diğer notta da oğlunu bıçakla öldürdüğünü yazdı.

KENDİMİ ÖLDÜRMEK İSTEDİM

Cinayetten sonra bileklerini kesmek istediğini ancak yapamadığını belirten Kılıç, yüksek binaya da çıktım. Ancak kendimi öldüremedim" dediği öğrenildi. Kılıç, adliyeye sevk edildi.

Türkiye Haberleri