10 yıldır kayıptı cesedi evin temelinde çıktı!

Malatya'da 10 yıl önce kayıp olarak aranan Hüseyin Bahadır'ın cesedi, emniyetin şüphe üzerine yıktırdığı evin temelinde bulundu. Olayda boşandığı eşinin de bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

Müslim SARIYAR

Malatya Doğanşehir'de 10 yıl önce Hüseyin Bahadır bir anda ortadan kayboldu. O dönem inceleme yapan polis ekipleri kaybolan Hüseyin Bahadır'ın cinayete kurban gitmiş olduğu değerlendirildi ancak tüm aramalara rağmen Bahadır'la ilgili bir gelişmeye ulaşılamadı. Kaybolmadan 1 yıl önce eşi Hediye Geçit'le boşandığı öğrenilen Bahadır'la ilgili olarak polis o dönem Geçit'e ait bahçede arama yaptı. Ancak Bahadır'la ilgili bir şeye ulaşılamadı.

O dönem baz çalışması yapan Malatya polisi, önce 2014 yılında ardından da 2020 yılında Hediye Geçit'in evinin bahçesinde tekrar kazı çalışması başlattı. Çünkü Hediye Geçit'in sevgilisi olduğu öne sürülen Ali Rıza Türker ve kardeşi Bayram Türker'in telefonun, Bahadır'ın kaybolduğu dönem Geçit'e ait evde sinyal verdiği belirlendi. Bu nedenle de 2 defa 6 yıl arayla kazı çalışması yaparak cesedi aradıkları öğrenildi.

O EV EMNİYETİN TALEBİYLE YIKILDI

Hüseyin Bahadır'ın cesedinin daha önceki bazlarda da orada olduğunu kesin gözüyle bakan Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri savcılık kararıyla evin yıkılması iznini aldı. Yıkılan evin temelinde kadavra köpeklerinin de yapıldığı aramada evin temeline gömülmüş olduğu ve Hüseyin Bahadır'a ait olduğu öğrenilen kemik parçaları bulundu.

ADLİ TIP HÜSEYİN BAHADIR DEDİ

Hüseyin Bahadır'ın ailesinden alınan DNA örnekleri ve bulunan kemikler üzerinde inceleme yapıldı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA incelemesinde bulunan kemik parçalarının Hüseyin Bahadır'a ait olduğu ortaya çıktı.

BOŞANDIĞI EŞİ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Hüseyin Bahadır'ın boşandığı eşi Hediye Geçit'le birlikte sevgilisi olduğu öne sürülen Ali Rıza Türker ve Bayram Türker'i gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye Haberleri