Bu Üç Meme Coin Haziran’da Patlama Yaşayabilir!

Meme coinler, kripto piyasasında büyük ilgi çekiyor. PEPE ve WIF gibi popüler coinlerin yükselişi devam ediyor. SHIB ise son dönemde ivme kaybetse de yatırımcılar gelişmeleri yakından takip ediyor.

Kripto para piyasasında yaşanan hareketlilik, özellikle meme coinlerine olan ilgiyi arttırıyor. PEPE, WIF ve SHIB gibi popüler meme coinler, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.

PEPE’NİN YÜKSELİŞİ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz yılın en başarılı kripto varlıklarından biri olan PEPE, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak yatırımcıları sevindirdi. Analistlerin tahminlerine göre, PEPE’nin yükseliş eğilimi en az birkaç hafta daha sürebilir. CoinCodex’e göre, PEPE'nin 20 Haziran 2024’te 0,00004858 dolara ulaşabileceği öngörülüyor.

WIF’İN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR

Solana tabanlı meme coin WIF, bu yılın dikkat çeken kripto para birimleri arasında yer alıyor. CoinCodex’in tahminlerine göre, WIF’in önümüzdeki ay 10 doları aşarak 19 Haziran 2024’te 10,03 dolara ulaşması bekleniyor.

SHIB YATIRIMCILARI BEKLEMEKTE ZORLANIYOR

SHIB, popüler kripto para birimleri arasında yer almasına rağmen son dönemde ivme kazanmakta zorlanıyor. Ancak kripto piyasasındaki gelişmeler, PEPE ve WIF gibi meme coinlerinin gelecekteki performanslarını yakından takip etmeye devam eden yatırımcıları heyecanlandırıyor.

Finans Haberleri