Yaz Ayı Boyunca Herkese Ücretsiz Oldu!

Yaz ayı boyunca o hizmetin 7'den 70'e herkese ücretsiz olduğu duyuruldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında sıcaktan rahatsız olan vatandaşlara ücretsiz limonata dağıtımı yapacağını duyurdu. Belediye tarafından yapılan açıklamada, ''Sıcak yaz günlerinde vatandaşlarımızın serinlemesi için kentimizin yoğun noktalarında ücretsiz limonata dağıtıyoruz. Kızılar ve Ulus'taki stantlarımızdan limonatalarınızı alabilirsiniz'' denildi.

Ankara'nın belirli bölgelerinde başlatılan bu uygulamaya göre, Kızılay Meydanı, Ulus Zafer Anıtı ve Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı gibi yerlerde sıcaktan bunalan vatandaşlar için ücretsiz soğuk limonata servisi sağlanacak. Şehrin merkezi ve yoğun nüfuslu bölgelerinde yaz boyunca bu hizmetin devam edeceği belirtildi.

Vatandaşlar, limonata için uzun kuyruklar oluştururken, bu hizmetten dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Mansur Yavaş'a teşekkürlerini iletti. Ankaralılar, limonata dağıtım noktalarının artırılmasını ve kuyrukların azaltılmasını talep ediyorlar. Bu sosyal belediyecilik projesiyle Ankara halkının yaz sıcaklarında biraz olsun ferahlaması amaçlanıyor.

Ekonomi Haberleri