Uzman İsim Tarih Vererek Açıkladı! Gram Altın 3500 TL Olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların oldukça ilgisini çekecek önemli açıklamalarda bulundu. İslam Memiş gram altın için çok kritik noktalara değinerek o tarihte fiyatının 3500 TL'ye çıkacağını açıkladı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara kilit bilgileri sunarak doğru zaman için yönlendiriyor. Bu sefer gram altın için kritik açıklamalarda bulunan Memiş, "Temmuz gelmeden bu işi bitirin uyarılarım vardı. Her ay yeni bir rekor kırarak yoluna devam eden altın piyasasıyla karşı karşıya kalmaya devam edeceğiz." dedi.

'GRAM ALTIN 3500 TL OLACAK'

ONS altında tekrar dolar endeksinin yükselişinden dolayı bir geri çekilme mutlaka olacaktır diyen Memiş, İlk önce 2053, devamında 2330 dolar seviyesine bu haftanın özelinde takip ediyor olacağım dedi. Bu hafta yatırımcılar, 2330-2390 dolar aralığını takip edebilir diyerek yatırımcıları yönlendirdi.

ALTIN İÇİN NET RAKAM VE TARİH VERDİ

Yine altın fiyatları bir buçuk ayın zirvesinde diyerek sözlerine başlayan Memiş, Temmuz ayını bekliyorduk altın fiyatlarından yükseliş trendleri için, temmuz geldi ve yükselişler başladı diyerek Haziranda 2400 TL seviyesinde olan gram altın için Temmuz gelmeden bu işi bitirin uyarılarım vardı dedi. Şu anda gram altın TL fiyatı serbest piyasalarda 2511 lira seviyesinde.

''Bu hafta 2450-2520 lira aralığını gram altın fiyatını takip edeceğim seviyelerdir diyerek sözlerine devam eden Memiş, özellikle gram altın yatırımcısı bu haftanın özelinde ONS altın nedenli bir geri çekilme olabilir. 2470 diyebiliriz, buraları tekrar alım fırsatı olarak değerlendirmekte fayda var.
Altının yönü yukarı. Temmuz ayı geldi altın fiyatlarındaki yükseliş başladı, her ay yeni bir rekor kırarak yoluna devam eden altın piyasasıyla karşı karşıya kalmaya devam edeceğiz.

Yıl sonu beklentimiz 3000-3500 lira aralığı olduğu için 2500 lira seviyesinin altındaki rakamları ucuz görmeye devam edeceğiz'' dedi.

Ekonomi Haberleri