×
  • Anasayfa
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • Dünya
  • Yaşam
  • Spor
  • Sağlık
  • Otomotiv
  • Sıcak Haber
  • Finans
  • Magazin
  • Özel Haber
  • Bilim ve Teknoloji
  • Kültür Sanat
  • Programlar
  • Tanıtım Bülteni
  • Eğitim
☰
  • Anasayfa
  • Ekonomi
  • Meşhur börekçi şoke etti. Kıyma yerine sakatat kullanmış

Meşhur börekçi şoke etti. Kıyma yerine sakatat kullanmış

Tarım ve Orman Bakanlığı, vatandaşların sağlığını hiçe sayan markaları ifşa etmeye devam ediyor. İstanbul'un meşhur börekçisinde kıyma yerine sakatat kullanıldığı ortaya çıktı.

11 Kasım 2024 Pazartesi 10:37
14

Tarım ve Orman Bakanlığı, hileli gıdalar listesini sürekli güncelleyerek vatandaşları sağlıklı gıda tüketmeleri konusunda uyardı. Sofraların vazgeçilmezi olan birçok ürün, vicdansızlar tarafından taklit edildiği ve tağşiş ediliyor.

24

Aralarında ünlü markaların da olduğu köfteye domuz eti koyanlar, sucuğa at ve geyik eti karıştıranlar, çiğ adanaya kalp ekleyenlerle uzayıp giderken listeye yeni ünlü markalar da eklendi.

34

'Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar' listesine 7 Kasım'da eklenen İstanbul'un meşhur börekçisi de şaşkınlığa uğrattı.

44

'Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar' listesinde İstanbul’un ünlü börekçileri arasında bulunan 'Sarıyer Börekçisi' de yer aldı.

Öte yandan yetkililer vatandaşları güvenerek aldıkları yiyeceklerdeki "tat" değişikliği konusunda dikkatli olmaları ve gerekli kurumlara haber vermeleri konusunda uyarıyor.

Ekonomi Haberleri

© 2005

Halk TV


‧ Anasayfa ‧ İletişim