İBB tesisindeki 3 kişilik yemek hesabı görenleri şaşkına çevirdi!

Türkiye’deki yüksek enflasyon, en belirgin etkilerini hizmet sektöründe hissettiriyor. Özellikle dışarıda yemek yemenin maliyeti sürekli olarak artarken, İstanbul’daki vatandaşlar uygun fiyatlı yemek bulmak için kent lokantalarına yönelmişti. Ancak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından işletilen Küçük Çamlıca Tesisleri’nde sunulan 3 kişilik yemeğin maliyeti sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'de hızla yükselen enflasyon, gıda fiyatları ve hizmet sektörü ücretlerini rekor seviyelere çıkardı. Evde yemek yapmanın maliyeti sürekli artarken, dışarıda yemek yemek birçok vatandaş için giderek zor hale geldi.

Yüksek fiyatlar nedeniyle insanlar uygun alternatifler aramaya başladı. İstanbul’da uzun süredir ekonomik yemek seçenekleri sunan kent lokantalarının ardından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait sosyal tesislerdeki yemek fiyatları da gündeme geldi. Bu durum, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

İŞTE O LİSTE...

3 KİŞİLİK YEMEK HESABI GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Özellikle büyükşehirlerde görülen yüksek fiyat tarifelerine karşın İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen sosyal tesislerdeki uygun fiyatlar, binlerce kullanıcı tarafından memnuniyetle karşılandı.

İBB tarafından işletilen Küçük Çamlıca Tesisleri'nde oldukça dolu olan 3 kişilik bir yemek adisyonu toplamda 518 lira olarak dikkat çekti.

Ekonomi Haberleri