Google Duyurdu! O Hizmet Tamamen Ücretsiz Oldu

Google, dünya çapında tanınan arama motoru devi, milyonlarca kişinin ücretsiz olarak faydalanabileceği bir hizmeti duyurdu.

Şimdiye kadar Google'ın ücretli aylık hizmeti olan ve yalnızca Google One obenelerine sağlanan bu özellik, Temmuz ayının sonlarına doğru Google hesap sahiplerine açılacak.

Bu yeni hizmet ile kullanıcıların e-posta adresleri, telefon numaraları, sosyal güvenlik numaraları gibi kişisel bilgileri dark web'de taranacak. Eğer herhangi bir bilgi tespit edilirse, Google ilgili kullanıcıları bilgilendirip alınması gereken önlemler konusunda tavsiyelerde bulunacak.

Google, bu önemli güvenlik özelliğini daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırmak için 'Sizinle ilgili sonuçlar' bölümüne dahil etmeyi planlıyor. Bu stratejik adım, Google hesabı olan herkesin kişisel verilerini daha etkili bir şekilde korumasına yardımcı olacak. Artık Google One aboneliği gerektirmeyen bu yeni düzenleme, tüm kullanıcılar için sunulacak.

HERKESE ÜCRETSİZ OLDU

Google, kullanıcı güvenliğini artırmak amacıyla, kişisel bilgilerin dark web üzerinde varlığını tespit etmeye yönelik Dark Web Taraması hizmetini artık ücretsiz olarak sunacak.

Ekonomi Haberleri