Geçen Yıl Dev Şirketi Satın Almıştı. Bizim Toptan Sektörün Lideri Oldu

Bizim Toptan, g2m şirketini alarak Ev Dışı Tüketim Sektöründe liderliğini pekiştirdi. Türkiye'nin en büyük toptan marketi olarak sektörde gücünü artırdı. CEO, birleşmenin sektördeki hakimiyeti güçlendirdiğini vurguladı.

Bizim Toptan, geçtiğimiz yılın sonunda g2m şirketini devralarak Türkiye'de Ev Dışı Tüketim Sektöründe lider konumunu pekiştirdi.

Yeni yapılanma ile birlikte, sektördeki liderliğini daha da güçlendiren Bizim Toptan, 2023 yılında sektör cirosunun 316 milyar TL'ye ulaştığı bir dönemde bu başarısını ANFAŞ 30. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'nda "Zirvede Biz Varız" sloganıyla vurguladı.

BİZİM TOPTAN CEO'SU HÜSEYİN BALCI: "SEKTÖRDEKİ GÜCÜMÜZÜ DAHA DA ARTIRDIK"

Bizim Toptan CEO'su Hüseyin Balcı, g2m şirketinin devralınmasıyla ilgili olarak, "Bizim Toptan olarak sektördeki hakimiyetimizi daha da pekiştirdik.

Türkiye'nin en yaygın organize toptan marketi olarak, geniş ürün yelpazemiz ve güçlü satış ağımızla sektörde açık ara lider konumundayız.

G2m'nin deneyim ve satış ağıyla birleşmemiz, sektördeki gücümüzü daha da artırdı. Bu fuar vesilesiyle sektör paydaşlarıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Ekonomi Haberleri