Garanti Bankası resmen duyurdu: 5 gün kaldı!

Garanti BBVA, müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. 1-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya, Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirerek yeni müşteri olanlara yönelik. Katılımcılar, %0 faizli kredi fırsatından yararlanmak için belirli adımları izlemeli. Şubeler üzerinden yapılan başvurular kampanyadan faydalanamıyor.

Garanti BBVA, yeni müşterileri için faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Kampanyaya katılmak için 1-31 Temmuz tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" adımını takip etmek gerekiyor. Bu adımı tamamlayanlar, 5 gün içinde hayat sigortalı ve yüzde 0 faizli kredi başvurusu yapabilir.

SADECE DİJİTAL KANALLARDA GEÇERLİ

Kampanya, sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden yapılan başvurular için geçerli. Şube üzerinden yapılan başvurular kampanyadan faydalanamıyor. Katılımcılar, kredi başvurusunu 20.000 TL'ye kadar ve maksimum 6 ay vadeli olarak yapabiliyor.

BAŞVURU KOŞULLARI VE DEĞERLENDİRME

Kampanyadan faydalanmak için yapılan başvurular, bankanın kredi ve tahsis politikaları çerçevesinde değerlendiriliyor. Müşterinin gelir durumu, kredi skoru gibi kriterler göz önünde bulunduruluyor. Olumsuz sonuçlanan başvurular kampanyadan faydalanamıyor. Banka, başvuruları reddetme veya kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutuyor.

KİMLER FAYDALANABİLİR?

Faizsiz kredi kampanyasından sadece gerçek kişiler ve şahıs firmaları yararlanabiliyor. Gerçek kişiler bireysel ihtiyaç kredisi, şahıs firmaları ise ticari amaçlı destek kredisi kullanabiliyor. Daha önce Garanti BBVA müşterisi olanlar, bu kampanyadan faydalanamıyor. Kampanya koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için Garanti BBVA resmi web sitesi veya mobil uygulaması ziyaret edilebilir.

Ekonomi Haberleri