Garanti Bankası resmen açıkladı: Emekli promosyonlarına zam yapıldı

Garanti Bankası, milyonlarca emekliye müjdeyi verdi. Banka, emekli promosyon rakamlarını arttırdığını açıkladı. İşte yeni promosyon rakamları...

AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, 16 Temmuz Salı günü düzenlediği basın toplanıtısı ile emekli maaşlarının 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltildiğini açıklamıştı. Düzenlemenin bu hafta mecliste onaylanması bekleniyor.

Bu açıklama ile beraber, bankaların emeklilere özel sunduğu promosyon oranlarına da güncellemeler gelmeye başladı. Açlık sınırının altında maaş alan milyonlarca emeklinin gözü kulağı bankalar tarafından verilecek olan yeni promosyon oranlarında.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONUNU ARTTIRDI

Emekli maaşlarının artmasıyla beraber, bankalar emekli müşteri sayısını arttırmak için promosyon oranlarını güncellemeye devam ediyor. Bu bankalardan birisi olan Garanti Bankası, 31 Temmuz tarihine kadar gelir ve aylıklarını bankaya taşıyan ve üç sene bankada kalma taahhüdü veren emekli müşterilerine 15 bin TL'ye kadar ödeme yapacağını duyurdu.

ÖDEME DETAYLARI

Garanti BBVA tarafından emekli müşterilerine sağladığı promosyon oranlarında yeni rakamlar ise şöyle:

Emekli maaşı 10.000 TL'ye kadar olan emeklilere 6.250 TL, 10.000 - 15.000 TL arasında olan emeklilere 10.000 TL, 15.000 - 20.000 TL arasında olan emeklilere 12.500TL ve 20.000 TL ve üstünde olan emeklilere 15.000 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunuluyor.

Emeklilik promosyonu ödemesinin müşteri hesabına aktarılması ile taahhüt süresi başlar.

Emeklilere promosyon ödemeleri SGK tarafından belirlenen koşullar kapsamında gerçekleştirilir.

Birden fazla emekli maaşı ödemesi alan müşterilerimiz emekli promosyon talebinde bulunduğunda emekli maaşlarının toplamı dikkate alınır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

Vatandaşlar, Garanti BBVA tarafından sunulan emekli promosyonuna ilişkin daha detaylı bilgi için Garanti BBVA resmi web sitesi ve müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir.

Ekonomi Haberleri