Garanti Bankası Duyurdu! 'Sıfır'ı 5 Gün Sonra Bitiyor

Garanti BBVA, yeni müşterilerine özel faizsiz kredi kampanyası başlattı. 11 Haziran - 30 Haziran arasında geçerli olan bu kampanya, 20.000 TL'ye kadar sıfır faizli kredi imkanı sunuyor.

Kampanya kapsamında, 11 Haziran - 30 Haziran arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını tamamlayanlar, 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi fırsatını değerlendirebilir.

ŞUBELERDE GEÇERLİ DEĞİL

Faizsiz kredi başvurusu sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden yapılabilir. Şubelerden yapılacak başvurular bu kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

HAYAT SİGORTASI ŞARTI

Garanti BBVA Mobil'den müşteri olduktan sonra, 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli krediye başvuru yapılabilir. Minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı ise 20.000 TL'dir. Maksimum vade süresi 6 aydır.

BAŞVURU SÜRECİ

Başvurular, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden gerçekleştirilebilir. Kredi talepleri, bankanın kredi ve tahsis politikalarına göre değerlendirilecektir. Müşterinin aylık gelir bilgileri, kredi skoru gibi kriterler göz önünde bulundurulacaktır.

YALNIZCA YENİ MÜŞTERİLER

Bu kampanyadan yalnızca ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşteriler yararlanabilir. Daha önce Garanti BBVA müşterisi olup parolasını ilk defa ya da tekrar belirleyen müşteriler kampanyadan faydalanamaz.

ÖDEME PLANI VE MALİYET ORANI

Kredi koşullarını içeren örnek ödeme planı ve yıllık maliyet oranı, kredi tutarına, kredi vadesine ve faiz oranına göre değişiklik gösterecektir. Hayat sigortası prim tutarı toplam geri ödeme tutarına dahil edilmemiştir.

Ekonomi Haberleri