Cunda’daki porsiyon balık fiyatları sosyal medyayı ikiye böldü

Cunda'nın ünlü balık restoranları, sosyal medyada gündem oldu. Tatilciler, restoran menülerindeki balık fiyatlarını tartışıyor. Herkesin dikkatini çeken fiyatlar, tartışma konusu oldu, sosyal medyayı ikiye böldü...

Cunda'da iki farklı restoranın balık menüleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Restoranların sunduğu fiyatlar, ekonomik koşulların etkisiyle dikkat çekti. İşte iki restoranın balık menülerinde yer alan fiyatlar:

Papalina Restoranı

- Gerçek Papalina: 280 TL
- Çupra: 320 TL
- Levrek: 320 TL
- Mezgit: 300 TL
- Tekir (Porsiyon): 400 TL
- Sardalya: 280 TL
- Köfte: 350 TL
- Tavuk Izgara: 280 TL
- Tereyağlı Karides: 500 TL
- Yerli Kalamar: 450 TL
- Midye Tava: 280 TL
- Midye Dolma: 250 TL
- Meze Çeşitleri: 160-179 TL

Giritli Restoranı

- Çipura: 350 TL
- Levrek: 350 TL
- Papalina: 250 TL
- Mezgit: 350 TL
- Hamsi: 250 TL
- Tekir: 400 TL
- Tereyağlı Karides: 550 TL
- Kalamar Tava: 550 TL
- Sıcak Ot: 250 TL
- Saganaki: 250 TL
- Rum Böreği: 80 TL
- Midye Tava: 300 TL
- Izgara Köfte: 300 TL
- Tavuk Şiş: 300 TL
- Soğuk Mezeler: 150-180 TL

Ekonomik şartlar ve bölgesel fiyatlandırma politikaları göz önüne alındığında, Cunda'daki restoranların fiyatlarının makul olup olmadığı konusunda tartışmalar süreceğe benziyor. Sosyal medyada fiyatları uygun bulan kullanıcılar da, pahalı olduğunu düşünen kullanıcılar da yorumlarıyla dikkat çekti.

Ekonomi Haberleri