Belediye İşçilere 47 Bin 700 TL Dağıtacak! İmzalar Atıldı

O belediyeda çalışan personele müjdeli haber belediye başkanından geldi. Özel bir banka ile rekor promosyon anlaşması imzalayan Belediye personeline tam 47 bin 700 TL promosyon dağıtacak.

Adana'nın Yüreğir Belediyesi tarafından özel bir banka ile yapılan promosyon anlaşması kapsamında memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilerin toplamda 47 bin 700 lira promosyon alacağı öğrenildi. Bu rakam aynı zamanda bir belediyenin personeline ödeyeceği en yükksek promosyon olacak.

Tüm işçilerin yüzünü güldüren haberi Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda açıklamalarda bulunan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı duyurdu.

"PAZARTESİ VEYA SALI GÜNÜ HESAPLARA YATACAK"

Aldıkları promosyon rakamının Türkiye'de alınmış en yüksek rakam olduğuna dikkat çeken Ali Demirçalı “Bütün imkanları zorladık, Türkiye genelinde en yüksek maaş promosyonu olarak özel bir banka ile 47 bin 700 TL için anlaşma sağladık. Promosyon ücretleri Pazartesi veya Salı günü hesaplarınıza yatacak. Güle güle harcayabilirsiniz, hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Promosyona ilişkin açıklamalarda bulunan banka müdürü Fatih Mesutoğlu ise, Demirçalı’nın personel için mevcut promosyon rakamını alabilmekiçin çok çaba sarf ettiğini belirterek, uzun ve zorlu müzakereler neticesinde ortaya 47 bin 700 liralık rakamın çıktığını söyledi.

Bu kapsama Yüreğir Belediyesi personeli toplam 411 memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçi 47 bin 700 TL promosyon ücreti alacak. Promosyon ücretleri ilk maaş ödemesi ile birlikte çalışanların hesabına yatırılacak.

Ekonomi Haberleri