Bakan Duyurdu! Beklenen Ödemeler Hesaplar Yatırıldı

Çiftçilere 2 milyar 150 milyon TL destek ödemesi yapıldı. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı duyurdu. Ödemeler e-Devlet'ten sorgulanabiliyor...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilere verilen destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığını duyurdu. Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, toplamda 2 milyar 150 milyon 36 bin TL tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını belirtti.

"2 MİLYAR 150 MİLYON 36 BİN TL DESTEK"

Bakan Yumaklı, "2 milyar 150 milyon 36 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz," dedi. Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olan çiftçiler, e-Devlet üzerinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleriyle destek ödemesi sorgulaması yapabilirler. Sorgulama işlemi, e-Devlet ekranından Çiftçi Kayıt Sistemi ekranına giriş yapılarak gerçekleştirilebilir.

"E-DEVLET ÜZERİNDEN SORGULAMA MÜMKÜN"

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olan çiftçiler, ödemelerini e-Devlet üzerinden sorgulayabiliyor. Sisteme giriş yaparak, T.C. Kimlik Numarası ve şifreleriyle destek ödemesi bilgilerini öğrenebilirler. Bu adım, ödemelerin hızlı ve güvenli bir şekilde yapılmasını sağlıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan bu ödemeler, çiftçilerin üretim süreçlerine önemli bir katkı sunuyor. Bakan Yumaklı'nın açıklamaları, çiftçilere destek sağlanmasının sürdürüleceğini gösteriyor.

Bu destekler, tarımsal üretimin devamlılığı için hayati önem taşıyor. Çiftçiler, sağlanan bu ödemelerle üretimlerine daha güçlü bir şekilde devam edebilecekler.

Ekonomi Haberleri