Arabası olan tüm emeklilere artık ücretsiz! Yıllardır para ödeniyordu

Yüksek enflasyon, ekonomik kriz derken geçim sıkıntısı çeken emekli vatandaşlara ilaç gibi gelecek haberi o banka duyurdu. Bankanın sunmuş olduğu kampanyayla artık Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) emekli vatandaşlara ücretsiz olacak.

Ziraat Bankası, emeklilere yönelik önemli bir avantajı duyurdu. Artık arabası olan tüm emekli vatandaşlar uzun yıllardır ödedikleri Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ücretinden muaf olacaklar.

Ziraat bankası, promosyon kampanyası kapsamında emeklilere bu hizmeti tamamen ücretsiz sağlayacak.

Bankanın açıklamasına göre, HGS alt limit fiyatları 3 Nisan itibarıyla 100 TL'den 175 TL'ye yükseltilecek.
Bu güncellemeyle birlikte, emekli vatandaşların otoyol ve köprü geçişlerinde bakiye sorunu yaşamamaları hedefleniyor. Ayrıca otomatik yükleme tutarı da 175 TL olarak güncellenecek.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİLERE ÇEŞİTLİ FIRSATLAR SUNUYOR

Ziraat Bankası yetkilileri, yeni müşterilere yönelik sundukları avantajlardan bahsederek emeklilerin bu kampanyadan nasıl yararlanabileceklerini detaylandırdı.

Banka, emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan almaya başlayan müşterilere özel kampanyalı vadeli mevduat faiz avantajı da sunacak. Ayrıca emeklilere %25 indirimli kiralık kasa hizmeti ve dijital kanallar üzerinden ücretsiz Havale, EFT ve FAST işlemleri gibi ek imkanlar da sunacak.

KAMPANYADAN NASIL YARARLANILACAK?

Emekliler, bu avantajlardan Ziraat Bankası şubelerine başvurarak veya internet bankacılığı üzerinden gerekli hesapları açarak yararlanabilecekler.

Ekonomi Haberleri