Altında tabela değişti: İşte 2 Eylül gram ve çeyrek altın fiyatları

Altın fiyatlarında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Haftaya rekor seviyelerde giren altın, bugün yatırımcıları şaşırttı. İşte gram, çeyrek ve Cumhuriyet altınının güncel fiyatları…

Yeni haftanın ilk gününde altın piyasasında hareketlilik sürüyor. Geçtiğimiz hafta ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell’ın faiz oranlarında düşüş sinyali vermesiyle altın fiyatları rekor seviyelere ulaşmıştı. Ancak haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları, yatırımcıları şaşırttı.

GRAM ALTIN VE ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

Serbest piyasada altın fiyatları gün içerisinde sürekli değişiklik gösteriyor. Gram altın şu anda 2.734,01 TL seviyesinden işlem görüyor. Çeyrek altın ise 4.590,00 TL'den alıcı buluyor. Yatırımcılar, altındaki bu dalgalanmayı yakından takip ediyor.

YARIM ALTIN VE CUMHURİYET ALTINI

Yarım altın fiyatı da dikkat çeken seviyelerde. Şu an yarım altın alış 9.056,00 TL, satış ise 9.171,00 TL olarak kaydedildi. Cumhuriyet altını ise 18.286,00 TL seviyesinden işlem görüyor.

ALTIN/ONS FİYATI NE DURUMDA?

Küresel piyasalarda altın/ons fiyatı da dalgalı bir seyir izliyor. Güncel verilere göre ons fiyatı 2.496,83 dolardan işlem görüyor.

Ekonomi Haberleri