6 Ay Boyunca Bedava Oldu! 7'Den 70'E Herkes Yararlanacak

Yüksek enflasyon ve ekonomik dalgalanmaların yaşandığı bu zamanda vatandaşların içine biraz da olsa su serpecek haber o bankadan geldi. 6 ay boyunca o ücretin ücretsiz olduğu duyuruldu.

Cep telefonu faturası 300 TL ve altında olanlar için müjde! Artık hiçbir ücret ödemeyecekler.

Dolar kuru ve enflasyon artışlarıyla birlikte fatura tutarları hızla yükselirken, vatandaşların cebinde büyük bir etki yaratacak.

Özellikle cep telefonu operatörleri tarafından yapılan rekor zamlar tepki çekti ve hat taşıma tekliflerinde sunulan avantajlar yetersiz kaldı.

Faturalı hattı bulunanlar için iyi bir haber geldi. Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen kampanya ile aylık faturası 300 TL'nin altında olan kişilere artık ücretsiz olacakları müjdesi verildi.

KAMPANYA DETAYLARI ŞU ŞEKİLDE

  • Kampanya, 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olup, "SUPERFATURA" kampanya kodu kullanılarak Yapı Kredi'ye ilk kez müşteri olanlar tarafından kullanılabilir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip, "Yapı Kredi Müşterisi Ol" adımını tamamlayarak süreci başlatmak gerekmektedir. Bu adımı tamamlamayanlar kampanyadan faydalanamayacaklardır.
  • Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan ve başvurusu onaylanan kişiler kampanyadan yararlanabilirler.
  • Kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcıların, Yapı Kredi müşterisi olma adımında aldıkları kampanya kodunu girmeleri gerekmektedir. Kampanya kodu olmadan müşteri olanlar kampanyadan faydalanamazlar.

6 AY BOYUNCA BEDAVA OLDU

Yapı Kredi Bankası'nın düzenlediği kampanya ile cep telefonu faturası aylık 300 TL ve altında olan kişiler, 6 ay boyunca hiçbir ödeme yapmadan telefon hizmetlerinden yararlanabileceklerdir. 300 TL üzerinde fatura gelenler ise sadece fark ödemesi yapacaklar. Örneğin, 350 TL fatura gelen bir kişi sadece 50 TL ödeyecektir.

Ekonomi Haberleri