50 yıllık mobilya şirketinden dev sözleşme açıklaması: Yatırımcıların kaçırmaması gereken gelişme

Koleksiyon Mobilya tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre şirket yaklaşık 36 milyon lira değerinde anlaşmaya imza attı.

50 yıllık köklü mobilya şirketi olan Koleksiyon Mobilya, KAP açıklamasında; şirket ile yurtiçi yerleşik bir müşteri arasında hareketli mobilya ihtiyaçlarını karşılamak üzere 25.07.2024 tarihinde 35.914.627 TL + KDV tutarında sözleşme imzalandığı belirtildi.

ŞİRKETİN DUBAİ'DE MAĞAZA YATIRIMI BULUNUYOR

Geçtiğimiz yılki yatırımları arasına Dubai'de açtığı mobilya mağazasını ekleyen şirket, Ortadoğu ve Afrika ülkelerine olan ihracatını artırmayı hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doruk Malhan, bu yatırımla “katma değerli ihracatı Ortadoğu ve Afrika’ya taşıyacakları” mesajını verdi.

Doruk Malhan, Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki ticari ilişkilerin hızla geliştiğini ve Dubai’nin Asya, Afrika ve Avrupa arasında kritik bir köprü görevi gördüğünü belirtti. Bu bağlamda Dubai’deki showroomun, iki ülke arasında oluşacak ticari ihtiyaçları karşılamak için çok uygun bir lokasyon olduğunu vurguladı.

Ekonomi Haberleri