O öğrencilere 10 Bin TL'lik sürpriz!

Muratpaşa Belediyesi, gençlerin başarısını özel bir ödülle taçlandırdı. MURGEM’in yüzde 87’lik başarı oranıyla dikkat çeken bu yılki sonuçlarında, öğrencilere tam 10 bin lira değerinde hediye çeki verildi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2024 YKS’de dikkat çeken başarılarıyla öne çıkan öğrencilere anlamlı bir jest yaptı. Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi'nde (MURGEM) üniversite sınavına hazırlanan ve büyük başarı gösteren 7 öğrenciye, toplamda 10 bin lira değerinde hediye çeki takdim etti.

MURGEM, bu yıl sınavda elde ettiği yüzde 87’lik başarı oranıyla adından söz ettirdi. 498 öğrencinin eğitim aldığı merkezde, 432 öğrenci çeşitli üniversitelere yerleşmeyi başardı. Bununla birlikte, 91 öğrenci bu yıl tercih yapmamayı seçerek şansını bir sonraki yıl denemek için beklemede kalmayı tercih etti.

BAŞARILI İSİMLER DİKKAT ÇEKİYOR

Merkezin en iyi derecelerini ise Türkiye genelinde önemli sıralamalar elde eden iki öğrenci yakaladı. Sayısal puan türünde Türkiye 10 bin 634’üncüsü olan Onur Ege Koç ve sözel puan türünde Türkiye bin 273’üncüsü olan Hazar Selimoğlu, başarılarıyla öne çıktı. Başkan Uysal, her iki öğrencinin de dâhil olduğu 7 kişilik öğrenci grubuna toplamda 10 bin lira değerinde hediye çeki vererek başarılarını kutladı.

Ekonomi Haberleri