Zara Çalışanlarının Olduğu Araç Tünele Çarptı, Çok Sayıda Yaralı Var

Barcelona-Tordera yolunda işçi servis aracı tünelde devrildi. İki kişi ağır yaralandı, şoför araç içinde sıkıştı. 30’a yakın yaralı olduğu bilgisi verildi.

İspanya’nın Barcelona kenti yakınlarında, sabah saatlerinde meydana gelen korkunç kazada bir işçi servisi aracı tünelde devrilip asılı kaldı. Olayda iki kişi ağır yaralanırken, şoför araç içinde sıkıştı.

Sabah saatlerinde İspanya’nın Barcelona kenti ile Tordera arasındaki C-32 otoyolunda meydana gelen kazada, büyük bir işçi servis aracı devrildi.

Olay, Pineda de Mar ve Tordera arasındaki tünelin girişinde yaşandı.

ÇOK SAYIDA YARALI OLABİLİR

Kazanın hemen ardından olay yerine itfaiye araçları, ambulanslar ve tıbbi helikopterler sevk edildi. Kaza sonucu 30'a yakın yaralı olduğu bildirilirken, iki kişinin durumunun ciddi olduğu belirtiliyor.

Tüm yolcular enkaza sıkıştıkları yerden çıkarılırken, şoförün araç içinde sıkıştığı bildirildi.

ZARA’NIN ÇALIŞANLARI ARAÇTAYDI

Kaza anında servis aracında bulunan yolcuların, ünlü İspanyol giyim markası Zara’nın arkasındaki çok uluslu şirket Inditex’in çalışanları olduğu öğrenildi.

Yolda olan yaklaşık 60 kişinin Tordera’daki Inditex lojistik merkezine doğru yola çıktığı belirtiliyor.

KAZA NEDENİ SORUŞTURULUYOR: OTOYOL KAPATILDI

Kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı. Olay yerine gelen yetkililer, trafik güvenliğini sağlamak ve incelemelerde bulunmak amacıyla C-32 otoyolunu kapattı. Kazanın teknik nedenleri ve olası ihmallerin araştırılması sürüyor.

Dünya Haberleri