Trump’a bandajlı destek! Bandajı akım oldu

Wisconsin’deki Cumhuriyetçi Ulusal Konvansiyon’da, Trump’ın suikast girişiminden sonra taktığı bandajı simgeleyen sahte bandajlar, MAGA hareketinin yeni bir moda akımı haline geldi.

Wisconsin’de düzenlenen Cumhuriyetçi Ulusal Konvansiyon’da ABD eski başkanı Donald Trump’a destek gösterisi olarak katılımcılar sağ kulaklarına takılan sahte bandajlar ile dikkat çekti.

Bandajlar, Trump’ın Pensilvanya’da düzenlediği bir mitingde suikast girişimine maruz kalmasının ardından yarasını örtmek için kullandığı bandajı simgeliyor.

Trump, geçtiğimiz günlerde Milwaukee’deki kongreye, sağ kulak tarafında bandajla geldi.

Salı günü, birçok katılımcının konvansiyon alanında sahte bandajlar taktığı görüldü. Bu, MAGA (Donald Trump’ın 2016 başkanlık kampanyasında ve sonrasında kullandığı ikonik bir slogan ve politik bir hareket) hareketinin yeni bir moda akımı olarak değerlendiriliyor.

Arizona’dan delegelerden Joe Neglia, CBS News’e verdiği demeçte, “Bu bandajı, konvansiyona otobüsle gelirken yaptım. Bu, Cumhuriyetçi adayımıza olan saygımın bir göstergesi” dedi ve bandajı “en yeni moda trendi” olarak tanımladı.

Trump’ın kongreye gelişinde, delegeler “Savaş! Savaş! Savaş!” şeklinde tezahüratlar yaptı. Bu tezahüratlar, Trump’ın suikast girişiminden sonra yumruğunu kaldırıp “Savaş!” dediği anı simgeliyor.

YENİ BİR MAGA SEMBOLÜ: BANDAJLAR

Trump’ın kurşunla yaralandığı anın fotoğrafı, dünya genelinde yayımlandı ve MAGA hareketinin sembollerinden biri haline geldi. Bu fotoğraf, MAGA ürünleri arasında yerini almaya başladı.

Trump, geçmişte kırmızı MAGA şapkaları, $99'lık tutukluluk kartları, $399 ‘Never Surrender’ ayakkabıları ve $59.99'lık “God Bless the USA” Kutsal Kitapları gibi çeşitli ürünlerle tanınan bir kampanya stratejisti olarak biliniyor.

Dünya Haberleri