Trump "İkonik" Kanlı Fotoğrafını Bağış Toplamak İçin Kullanıyor!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 13 Temmuz’daki suikast girişiminin ardından yüzü kanlar içinde çekilen bir fotoğrafı, bağış toplama kampanyasında kullanıyor.

Donald Trump, 13 Temmuz 2024’teki suikast girişiminin ardından yüzü kan içinde çekilen bir fotoğrafı, kampanya bağışlarını artırmak için kullandığı yeni bir stratejiyle gündemde.

Trump’ın resmi web sitesinde yayımlanan fotoğraf, destekçilerini bağış yapmaya ve Trump’ın kampanyasına katılmaya teşvik ediyor.

KANLI FOTOĞRAFLA KAMPANYA MESAJI

Trump’ın web sitesinde paylaşılan fotoğraf, Associated Press fotoğrafçısı tarafından çekilmiş siyah beyaz bir görüntüye dayanıyor.

Fotoğrafta, Trump’ın Pennsylvania’daki miting sırasında sağ kulağından yaralandığı anı gösteren bir karede yüzü kanlar içinde ve yumruğu havada görülüyor.

Fotoğrafın altına büyük harflerle yazılmış "KORKMA" mesajı, Trump’ın seçim kampanyasında yeni bir motivasyon ve dayanışma çağrısı olarak öne çıkıyor.

TRUMP’IN “İKONİK” FOTOĞRAF AÇIKLAMASI

Trump, New York Post’a verdiği röportajda bu fotoğraf hakkında, "Pek çok insan bunun şimdiye kadar gördükleri en ikonik fotoğraf olduğunu söylüyor. Haklılar ve ben ölmedim. Genellikle ikonik bir fotoğrafa sahip olmak için ölmeniz gerekir," ifadelerini kullandı.

Trump’ın web sitesinde yer alan fotoğraf, WinRed bağış toplama platformuna yönlendiriyor. Platform, kampanya bağışlarını toplamak için tasarlanmış ve Trump’ın kampanya ekibi tarafından etkin bir şekilde kullanılıyor. Web sitesinde, destekçilere çeşitli bağış seviyeleri sunuluyor ve bağış yaparak Trump’ın seçim kampanyasına katkıda bulunmaları teşvik ediliyor.

Dünya Haberleri