Pilot Uçuş Sırasında Rahatsızlandı

Samra-Antalya seferini gerçekleştiren Corendon Airlines'ın ikinci pilotu uçuş sırasında rahatsızlandı. Pilot Antalya Havalimanı'na iniş yaptı.

Corendon Airlines'ın Samara-Antalya seferini yapan uçağında bugün yaşanan bir olayda, ikinci pilot uçuş sırasında rahatsızlandı. Antalya semalarında seyir halindeyken ateşlenen pilot, hemen Kaptan Pilot tarafından Hava Trafik Kontrolüne bildirildi ve uçak güvenli bir şekilde Antalya Havalimanı'na iniş yaptı.

Şirketten yapılan açıklamada, pilotun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Corendon Airlines, değerli pilotlarına geçmiş olsun dileklerini iletirken, yaşanan bu olumsuz olayın ardından tüm yolcuların güvenli bir şekilde iniş yaptığını duyurdu.

Olayla ilgili olarak şirketten yapılan resmi açıklama şu şekilde:

"Corendon Airlines’ın bugün 14 Temmuz 2024, pazar günü Rusya’nın Samara kenti Kurumoç Uluslararası Havalimanı’ndan kalkan Samara-Antalya uçağımızın İkinci Pilotu Antalya semalarında ateşlenmiş, kendisini iyi hissetmemiş ve durum Kaptan Pilotumuz tarafından Hava Trafik Kontrolörlüğü ’ne bildirilmiştir. Değerli İkinci Pilotumuza çok geçmiş olsun diyor, acil şifa diliyoruz. Pilotumuzun sağlık durumu iyidir. Bilgilerinize sunarız. Corendon Airlines"

Dünya Haberleri