Lösemi Tedavisi Gören Suriye First Lady'sinden Mesaj

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad’ın eşi Esma Esad, lösemi hastalığına karşı inanç ve Suriyelilerin sevgisiyle mücadele edeceğini duyurdu.

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad’ın eşi First Lady Esma Esad, lösemi hastalığına karşı verdiği mücadeleyi Allah’a olan inancı ve Suriyelilerin dua ve sevgisiyle sürdüreceğini duyurdu. Tedaviye başlamadan önce gönderdiği video mesajında, “Lösemi hastası olduğumun duyurulduğu günden bu yana sizden çok sayıda sevgi ve destek dolu mesajlar aldım. Bu mesajlar bize aile olarak özellikle bu durumda daha fazla güç verdi” dedi.

Esma Esad, hastalıkla mücadelede güçlü ve iradeli olmanın önemini vurgulayarak, “Hastalıkla mücadele eden herkesin güçlü ve irade sahibi olması gerekir. Sadece bunun üstesinden gelmekle kalmayıp, sevdiği ve hizmet etmeye kendini adamış insanlarla olan mesafesine katlanmak” ifadelerini kullandı.

Esma Esad, mesajını şöyle tamamladı: “Bu savaşı, Alemlerin Rabbine, dualarınıza ve sevginize olan inancımla, mutlak güvenimle vereceğim… Yakında Görüşürüz.”

Dünya Haberleri