Fransa'nın Dilan Polat'ından şok eden suç dosyası!

Fransa'nın internet ünlülerinden Aurélie Preston, 652 bin takipçisiyle büyük bir kitleye sahip olan Preston'ın son günlerde karıştığı "suç dosyaları" büyük ses getirdi. Suç dosyasıyla Dilan Polat'ı akıllara getiren Preston'ın eski erkek arkadaşının erkek kardeşini evden kaçırma emri verdiği düşünülüyor. Üstelik suçlamalar bununla da kalmıyor. İşte Preston'un suç dosyası.

Preston, 25 Haziran'da eski erkek arkadaşının erkek kardeşinin evinden kaçırılması emrini vermesinin yanı sıra hakkında birçok hırsızlık suçlamasıyla da karşı karşıya geldi. Şehrin savcılığı franceinfo'ya BFMTV'den gelen bilgileri doğrulayarak, fenomen Aurélie Preston'ın Versailles'da büyük bir dava sürecinde olduğu teyit edildi. 32 yaşındaki genç kadının, 25 Haziran sabahı eski erkek arkadaşının erkek kardeşinin evinde kaçırılması emri verdiği iddialar arasından yer alıyor.

ÇİÇEK TESLİMATÇISI KILIĞINDA..

Versailles savcısı Maryvonne Caillibotte, genç adamın "bir çiçek teslimatçısı gibi" davranan bir kişi tarafından evinin kapısında, ardından onu iki suç ortağıyla birlikte itip dövüldüğünü açıkladı. Kurban pencereden kaçmadan önce bir süre bilincini kaybetti. Aynı kaynağa göre bu saldırı sırasında kendisinden iki Rolex saat çalındı. Pazartesi günü başlayan polis nezaretinin azami süre olan 96 saate uzatıldığı iddia edildi. Ünlü fenomen bu nedenle perşembe günü polis gözetiminin ardından bir sulh hakiminin huzuruna çıktı. Versailles savcılığı, "silahlı örgüt suçlaması", "kasıtlı şiddet", "organize çete hırsızlığı" ve "suç işbirliği" suçlarından adli soruşturmanın açıldığını belirtti.

Dünya Haberleri