CNN canlı yayınında Epstein protestosu! "O Liste nerede?"

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin kongresinin canlı yayını sırasında bir Amerikalı, "Jeffrey Epstein’in müşteri listesi nerede?" yazılı bir tişört gösterdi.

ABD'de geçtiğimiz salı Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi yapıldı. Bu sırada canlı yayında olan CNN'in kadrajına giren bir Amerikalı, üzerindeki tişörtü gösterdi.

Tişörtte, “Jeffrey Epstein’in müşteri listesi nerede?” yazıyordu.

Amerikalının protestosu, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Epstein ve bağlantılı olduğu isimler hakkındaki tartışmalar yeniden açıldı

EPSTEİN ADASI NEDİR? SOSYAL MEDYADAKİ İSİMLER GERÇEK Mİ?

Küçük yaşta çocukları kaçırıp seks kölesi yaptığı söylenen Jeffrey Epstein, 2019'da cezaevinde ölü bulundu.

Jeffrey Epstein'in ölümü intihar olarak açıklansa da kamuoyunun vicdanını tatmin etmedi.

Sebep de Epstein'in kurduğu sapkın ada. Amerika Virgin Adaları'nda bulunan Little Saint James isimli adada, Epstein'in dünyanın önde gelen zenginlerine ünlülerine hatta bilim insanlarına fuhuş hizmeti sunduğu iddiası.

Epstein, çocukları cinsel istismara sürüklemekten hükümlü olsa da "hizmet" verdiği sapkınların isimleri tartışmalı.

Sosyal medyada dolaşan listelerde tartışmalı. Epstein ile bağlantılı isimler olarak gösterilen liste, davada ismi geçenler.

Epstein'in 'müşteri listesi' tuttuğuna dair bir şu ana kadar bir kanıt yok. Yayımlanan listedeki bazı isimler, 'X kişisi ile de birlikte oldun mu' sorusu nedeniyle ismi geçen şahıslar. Bazıları da tanıkların bizzat istismarcı diyerek verdiği isimler.

Kamuoyu, büyük yankı uyandıran bu durumda, ismi geçen şahısların neden ve nasıl geçtiğinin üzerinde durarak Epstein'in gerçek bir listesi olduğunu inanıyor.

ABD kamuoyu, Epstein'in gerçek listesinin nüfuzlu kişiler nedeniyle saklandığını söyleyip gerçeğin ortaya çıkmasını istiyor.

Dünya Haberleri