Yeni İş Umuduyla Gitti, Sobadan Zehirlenip Öldü

Yeni İş Umuduyla Gitti, Sobadan Zehirlenip Öldü
BURDUR'un Ağlasun İlçesi'nden yeni bulduğu iş için Isparta'ya giden 43 yaşındaki Ali Yıldırım, kaldığı evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.Ağlasun'da oturan evli ve 2 çocuk babası Ali...

BURDUR'un Ağlasun İlçesi'nden yeni bulduğu iş için Isparta'ya giden 43 yaşındaki Ali Yıldırım, kaldığı evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Ağlasun'da oturan evli ve 2 çocuk babası Ali Yıldırım, yeni bulduğu şoförlük işine başlamak için ailesini bırakarak Isparta'ya gitti. Burada Hanife Sultan Mahallesi'nde bir ev kiralayan Ali Yıldırım'ın telefonlara cevap vermemesi üzerine bu sabah eve giden kayınbiraderi, eniştesinin cansız bedeniyle karşılaştı.

İhbar üzerine eve gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Ali Yıldırım'ın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdiği belirlendi. Yıldırım'ın cenazesi evde yapılan incelemenin ardından Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna konuldu. Yıldırım'ın cenazesi daha sonra defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.