'Yandaş'lara Devlet Koruma Tahsis Etti

'Yandaş'lara Devlet Koruma Tahsis Etti
Yandaş kalemlere devlet tarafından polis koruması tahsis edildi.Sabah Gazetesi yazarları Rasim Ozan Kütahyalı ve Sevilay Yükselir ile Yeni Şafak Yazarı Ali Bayramoğlu ve İHH Başkanı Bülent Yıldırım “Devlet koruması” altına...

Yandaş kalemlere devlet tarafından polis koruması tahsis edildi.

Sabah Gazetesi yazarları Rasim Ozan Kütahyalı ve Sevilay Yükselir ile Yeni Şafak Yazarı Ali Bayramoğlu ve İHH Başkanı Bülent Yıldırım “Devlet koruması” altına alındı.

Yükselir SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada  “17 Aralık’tan sonra Mehmet Baransu beni hedef gösterdi. Kalabalık ortamlarda ve kuaförde bile sözlü saldırıya uğradım. İstanbul Kanyon’da arabam parçalandı. Devlet de bana istemediğim halde koruma verdi, ama çok kullanmıyorum” dedi. Ali Bayramoğlu da, “Hrant Dink’in öldürülmesinden sonra ciddi tehditler alınca koruma verdiler, kalabalık yerlere gidince benimle birlikte geliyor” açıklaması yaptı.

KARDEŞİ DE VAR

İHH Başkanı Bülent Yıldırım’a ise Mavi Marmara gemisi olayından hemen sonra iki koruma verildiği bildirildi. Yıldırım’ın, Çeçenistan’da işbaşında bulunan Rus yanlısı Kadirov yönetimi tarafından ölüm listeleri içinde gösterildiği öne sürülüyor.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut ile  AKP İstanbul il ve ilçe başkanlarına, bazı yandaş işadamlarına da koruma polisi verildiği öğrenildi. Korunan isimler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işadamı kardeşi Mustafa Erdoğan da bulunuyor.