‘Vefalı Türkler’ Bahçeli’nin adını anmadı, Akşener’e teşekkür etti

‘Vefalı Türkler’ Bahçeli’nin adını anmadı, Akşener’e teşekkür etti
Kendisine 'Vefalı Türkler' adını veren aralarında MHP'lilerin de bulunduğu belirtilen bir grup, ülkücü camianın önemli isimlerinden Habip Yalçın vefatının ardından bir mesaj yayımladı. Mesajda, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin adı anılmazken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e teşekkür edildi.

Ülkücü camianın önemli isimlerinden, Avrupa Türk Federasyonları'nın eski yöneticisi Habib Yalçın 64 yaşında pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.

Ülkücü camiadan pek çok isim Yalçın hakkında taziye mesajı paylaşırken, MHP lideri Bahçeli sessiz kaldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili İzmir Milletvekili Müsavvat Dervişoğlu, Ülkü Ocakları Eski Başkanı Yiğit Emre Altun gibi isimler taziye mesajı paylaştı.

Akşener mesajında, "Ömrünü Türk milliyetçiliği davasına adayan kıymetli kardeşim, ülküdaşımız Habib Yalçın'ı kaybettiğimizi üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun." demişti.

Akşener'e teşekkür

Kendilerini 'Vefalı Türkler' olarak tanımlayan aralarında MHP'lilerin de bulunduğu bir grup ise aralarında para toplayarak Hürriyet'e ilan verdi. İlanda Bahçeli'nin adı anılmazken, Akşener'e teşekkür edildi.

whatsapp-image-2022-03-31-at-10-42-38.jpeg