Üniversite Sayfasından Propaganda Yaptırıyor!

Üniversite Sayfasından Propaganda Yaptırıyor!
"Haydi OMÜ gün, gururumuz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkma günüdür!" Bu skandal ifadeler Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda yer aldı.Sözcü'nün haberine göre;7...

"Haydi OMÜ gün, gururumuz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkma günüdür!" Bu skandal ifadeler Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda yer aldı.

Sözcü'nün haberine göre;

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan alan konuşmalarında AKP’nin propagandasını yapıyor ve oy istiyor. Alana katılan kitle tarafından AKP bayrakları sallandığı bu mitinglere öğretmen ve öğrencilerin de katılmaya zorlandığı yönünde şikayetler gelmeye devam ediyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri de üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyurudan şikayetçi…

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) öğrenci konseyinin elinde bulunan resmi sosyal medya hesaplarından 18 Mayıs Pazartesi günü gelecek olan Cumhurbaşkanın mitingine katılım için duyurular yapılmasına OMÜ öğrencilerinden tepki geldi.

PAYLAŞIMLARA ÜNİVERSİTE YETKİLİLERİ DE GÖZ YUMUYOR!

Üniversitenin bütün öğrencilerini temsil eden resmi bir kuruluş olan öğrenci konseyinin, öğrencilerin sorunlarıyla ilgilenmek yerine siyasi paylaşımlar yapmaya başlamasına tepki gösteren OMÜ öğrencileri, toplu açılışta miting alanın daha kalabalık görünmesini sağlamak amacıyla paylaşımlarda bulunulmasından oldukça rahatsız olmaya başladıklarını belirterek  bu paylaşımlara üniversite yetkilileri tarafından göz yumulduğunun da altını çizdi.

OMÜ Öğrenci Konseyi Resmi Facebook Sayfasında paylaşılan duyuru şöyle:

“Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılış törenine katılmak üzere 18 Mayıs Pazartesi saat 12.30’da Büyük Camii’nin önünde (Anayol tarafında 100 m. ileride) buluşuyoruz.

Haydi OMÜ gün, gururumuz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkma günüdür!”