Bakan 'sıkıntılı' deyip kar için saat verdi

Bakan 'sıkıntılı' deyip kar için saat verdi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kar yağışı nedeniyle teyakkuz halindeyiz. Marmara Bölgesi'nde bütün ekiplerimizle karla mücadele çalışmalarımız olağanüstü devam ediyor" açıklamasını yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul’da alınan önlemlerle ile ilgili açıklama yaptı. Tüm önlemlerin alındığını, ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu söyledi.

Açıklamalarını İstanbul Havalimanı'ndan yapan Bakan Karaismailoğlu, ekiplerin nöbette ve görevlerinin başında olduğunu hatırlattı.

Karaismailoğlu, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden aldığımız bilgilere göre cumartesi 18.00 ila pazar sabah 06.00 arası yaşanacak sıkıntılı süreci ekiplerimizle birlikte tamamlayacağız. Vatandaşlara herhangi bir sıkıntı yaşatmamak için arazide çok özverili bir çalışma var" dedi.

1200x627-turkiyeye-aybar-kar-firtinasi-geliyor-35-yilin-en-kuvvetlisi-olacak-istanbullular-icin-kar-yagisi-ve-hava-duru-1646634273469.jpg

İstanbul Havalimanı'nda, sefer iptalleri olmadığı gibi gecikmelerin de olmadığını söyleyen Karaismailoğlu, "Bugün 752 uçuş planlanmıştı. 500'ü tamamlandı, gün içerisinde 752'ye ulaşacağız" diye konuştu.