Türk Hackerlar, New York Times'ı Hackledi

Türk Hackerlar, New York Times'ı Hackledi
Türk Hack Team üyesi hackerlar, hükümet ile Erdoğan'ı hedef alan ve ABD ile NATO'yu harekete geçmeye davet eden New York Times gazetesinin sitelerini erişime kapattı.Türk Hack Team üyesi hackerlar, 'Türkiye'nin üzerindeki kara bulutlar'...

Türk Hack Team üyesi hackerlar, hükümet ile Erdoğan'ı hedef alan ve ABD ile NATO'yu harekete geçmeye davet eden New York Times gazetesinin sitelerini erişime kapattı.

Türk Hack Team üyesi hackerlar, 'Türkiye'nin üzerindeki kara bulutlar' başlıklı bir yazı kaleme alarak, AK Parti hükümeti ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan ve ABD ile NATO müttefiki ülkeleri harekete geçmeye davet eden New York Times gazetesinin sitelerini erişimi kapattı.

"ERDOĞAN'A KARŞI HAREKETE GEÇİN"

Genel seçimler öncesi 'Türkiye'nin üzerindeki kara bulutlar' başlıklı başyazı kaleme alan New York Times gazetesi, yazıda seçim sürecini değerlendirerek, AK Parti Hükümeti ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

Süreci tehlikeli, atmosferi ise alışılmadık biçimde karanlık ve korku verici olarak tanımlayan New York Times, Erdoğan'ın doğru söyleyenlere karşı giderek hasmane bir tavır takındığını belirterek, ABD ve NATO müttefiki ülkeleri harekete geçmeye davet etti.