TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan 'Koalisyon Turu'na Damga Vuran Sözler!

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan 'Koalisyon Turu'na Damga Vuran Sözler!
Siyasi partilere yaptıkları "koalisyon turu"na TOBB Başkanı'nın sözleri damgasını vurdu.Bir an önce koalisyon hükümeti kurulması için AKP, CHP ve MHP’yi ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Devlet Bahçeli...

Siyasi partilere yaptıkları "koalisyon turu"na TOBB Başkanı'nın sözleri damgasını vurdu.

Bir an önce koalisyon hükümeti kurulması için AKP, CHP ve MHP’yi ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmeye ilişkin yeni bilgiler gündeme geldi.

“FENA HAŞLADI”

Hisarcıklıoğlu’nun , “Liderler turundan sonuç alabildiniz mi?” diye soranlara, “Biz erken seçimin en son alternatif olarak görülmesini istedik. Ancak, sayın Bahçeli ile yaptığımız görüşme çok müspet geçmedi. Genel Başkan beni fena haşladı” dediği öğrenildi.

Bahçeli, koalisyon görüşmelerinden sonuç alınamaz ise yeniden seçime gidilmesini istiyor. Bahçeli, “Mevcut tablonun içinden bir hükümet çıkmıyorsa o zaman millet iradesine başvurmak gerekir. 15 Kasım bunun için uygun bir tarihtir” değerlendirmesini yapıyor.

İFTARDA BULUŞACAK

MHP lideri Bahçeli, 2 Temmuz akşamı Başkanlık Divanı üyelerine iftar yemeği verecek. Genel Başkan Yardımcıları ile iftarda buluşacak olan Bahçeli, kırmızı çizgilerinden asla taviz vermeyeceklerini vurgulayacak. Bahçeli, milletvekillerine de 20’şerli gruplar halinde iftar yemeği verecek.

VEKİL TRANSFERLERİ

MHP lideri, 15 kişilik Başkanlık Divanı’nın ardından 5,6 ve 7 Temmuz akşamları da diğer milletvekilleri ile iftarda buluşacak. Bahçeli’nin milletvekilleri ile yapacağı iftar organizasyonlarında AKP’nin “vekil transferi” girişimlerine karşı ciddi uyarılarda bulunacağı tahmin ediliyor.

Kamil ELİBOL