'Telefonunu çıkar'dan sonra şimdi de 'Gocuğunu ver' polemiği

Sokak röportajlarında sıkça duyulan 'Telefonunu çıkar' söylemine bir yenisi eklendi. Bir gencin hayat pahalılığından şikayet etmesine tepki gösteren iki kadın, "Gocuğunu(montunu) çıkar" dedi.

Sokak röportajlarında daha önce hayat pahalılığına karşı hükümeti savunmaya çalışan vatandaşların 'Telefonunu çıkar' söylemi polemiklere yol açmış ve halkın geri kalanı tarafından ciddi tepkilerin doğmasına neden olmuştu.

'Telefonunu çıkar'dan sonra şimdiyse 'Gocuğunu(montunu) çıkar' polemiği bir sokak röportajına damga vurdu.

Yol TV'nin gerçekleştirdiği röportajda bir gencin hayat pahalılığından yakındığı esnada araya giren iki orta yaşlı kadın gençlerin rahatlık içerisinde yaşadığını öne sürdü.

Bunun üzerine genç "Ben yemek yiyemiyorum ablacım" demesi üzerine kadınlar seslerini yükselterek "Yemek yiyemeyen insan zayıf olur" dedi.

Bundan sonra sesini iyice yükselten kadınlardan biri, "Üzerindekini ben alamıyorum" şeklinde konuştu. Gencin çıkartayım vereyim sana demesi üzerine, "Çıkar gocuğunu, gocuğunu ver, ver ver. Gocuğunu ver, gocuğunu" ifadelerini kullandı.

Bu tepki üzerine sinirlenen genç ise, "Yaprak bağlayayım ....me, elime mızrak alayım öyle gezeyim" ifadelerini kullandı.

Gencin sinirlendiği görülen bu esnada kadınlardan birinin yine "Çıkar telefonunu" dediği de duyuldu.