Tecavüz Şüphelisini O Ayrıntı Yakalatmış

Tecavüz Şüphelisini O Ayrıntı Yakalatmış
Tecavüz şüphelisi aracının torpidosuna serdiği kaşkol sayesinde yakalanmışGasp Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmanın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Polisin tecavüz ve gasp olayından yaklaşık 23 saat sonra...

Tecavüz şüphelisi aracının torpidosuna serdiği kaşkol sayesinde yakalanmış

Gasp Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmanın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Polisin tecavüz ve gasp olayından yaklaşık 23 saat sonra şüpheliyi, aracının ön torpidosuna koyduğu bir futbol takımına ait kaşkol sayesinde yakaladığı ortaya çıktı.

Polisin kamera görüntülerinden minibüsü tespit ettiği ve Pendik bölgesine kadar takip etmesine rağmen bir türlü plaka okumasının yapılamadığı belirtildi. Ancak görüntülerde aracın torpidosunun üzerinde bir futbol takımına ait kaşkol bulunduğu tespit edildiği öğrenildi.

Bunun üzerine Kartal ve Pendik bölgesinde yoğunlaştırılan aramalarda park halindeki tüm minibüsler tek tek kontrol edildi. Sonunda Pendik, Doğu mahallesinde torpidosunda aynı kaşkol olan bir minibüs park halinde bulundu.

Aracı kullanan Cengiz A.’nın bilgisine başvurmak isteyen polis yaptığı üst aramasında genç kıza ait cep telefonunu buldu. Bunun üzerine Cengiz A.’nın gözaltına alındığı öğrenildi.